Dagens spiller: Tonje Enkerud, Storhamar og LK94

 

Foto: Svein Andrè Svendsen

 

Dagens spiller er Tonje Enkerud fra Storhamar, hun stiller med flagget på bryste for Norge i junior-EM som starter i morgen. Vi fikk en liten prat med henne før hun reiste til Danmark.

 

 

Hva er dine forventninger for EM? 

Medalje – vi går selvfølgelig for gull!!
Når startet du å spille håndball, hvor kom interessen fra og om det var noen, hvem var medvirkende til at du startet med det?
Jeg begynte når jeg var 6 år. Begge søskena mine har drevet med ballspill, og jeg har alltid vært med på treninger fra jeg var liten.
Hva mener du du kan bidra positivt for laget og på banen?
Ta ansvar både på og utenfor banen. Være positiv og motivere de andre spillerne.
Hva gleder du deg til evt. ser fram til under EM?
Opplevelsen, spille med flagget på brystet. Og jeg håper at vi får et bra mesterskap som gjør at vi presterer bedre enn vi har gjort tidligere. Det hadde vært gøy!!!
Hva har du gjort for å oppnå din plass på landslaget?
Jeg har trent masse. Og jeg har lagt vekt på ulike arbeidsoppgaver og mål, som har ført til at jeg har blitt en bedre håndballspiller.
Hva motiverer deg til å fortsette å trene og å spille kamper?
Jeg liker å trene, det har jeg alltid gjort. Håndball er morsomt, og det ekstra gøy når du når de målene du har satt deg.
Hva kommer du til å gjøre fremover?
Jeg skal fortsette å jobbe med målene mine, både de positive og negative. Jeg skal bli flinkere til å fokusere på arbeidsoppgavene mine i treningene, og klubben jeg skal spille for er Storhamar.