Dagens spiller: Tormod Hauane, Falk og LM96


Foto: Katrine Hauane

Vi har tatt en prat med Landslagsspiller Tormod Hauane. Han er tatt ut for og representere Norge i ungdoms-OL i  Utrecht, Nederland 14.-19.juli. Falk-gutten har spilt 8 kamper tidligere med flagget på brystet (www.handball.no)

Har du spilt for noen andre klubber tidligere?

– Nei, bare spilt for Falk.

Hvordan føler du Landslaget har endret din motivasjon til å spille håndball?

– Landslaget har gitt meg mye motivasjon. Spesielt ved å få enda fler mål å jobbe mot. Har også fått veldig god oppfølging og mange gode tips som hjelper meg til å bli en bedre håndballspiller.

Hva er den beste opplevelsen du har hatt på landslaget?

– Den beste opplevelsen min på landslaget må være da jeg scoret 5 mål mot Ungarn.

Hvordan har du kommet dit du er idag?

– Det er mange ting som spiller inn der. Jeg har alltid hatt mange veldig dyktige folk rundt meg. Kom også rett inn i et veldig godt håndball og treningsmiljø. Samtidig har jeg også trent veldig mye, både fysisk og håndball. I tillegg har alltid motivasjonen vært på topp!

Hvis du skulle velge ut en person som har hjulpet deg med å være der du er i dag, hvem er det?

– Den personen må være Trond Egge. Han har vært min trener siden jeg startet på håndball, og har alltid støttet meg og alltid hatt troen på meg. I tillegg er han en veldig flink håndballtrener, med mye kunnskap. Vært veldig heldig som har hatt en så bra trener som Trond.

Hva er målet for neste sesong?

– Målet for neste sesong er å vinne Bring, gjøre det bra på a-laget og 2.div. Hadde også vært veldig morro med et innhopp i Postenligaen.

Hvor ofte trener du i dag?

– Trener 9 økter i uka.

Hvem er ditt idol/forbilde og hvorfor?

– Forbilde mitt må være Uwe Gensheimer. Han er en fantastisk håndballspiller med en utrolig teknikk, som ingen andre har.

Hvor ser du for deg selv om 5 år?

– Ser for meg selv i et etablert postenligalag, og være en fast spiller i en klubb (helst Falk).

Vi takker Tormod for praten og ønsker han lykke til i Nederland og videre i håndballkarrieren