Dagens spiller: Kristian Rammel BSK-NIF G18

Kristian Rammel skal 20-23 mai være med 94-landslaget til Uddevalla. Fra før har han 7 landskamper.

Hva var målet deres for SPAR-serien?
– Før sesongen satte vi oss et mål om topp 7 i SPAR. Med tanke på at vi ble nummer 6 og flesteparten av spillerne er født i 95, synes jeg vi gjorde en god prestasjon totalt sett.

Hva er dine sterke sider som spiller?
– Min sterkeste side som spiller er høyden min, og jeg prøver å utnytte den best mulig i måten jeg spiller på, både i forsvar og angrep.

Hva føler du at du kan bidra med til laget?
– Jeg gjør alltid mitt beste både på trening og i kamp, og jeg backer alltid opp medspillerne mine dersom de er misfornøyde med sin egen eller lagets innsats.

Er det noen spiller fra andre SPAR-lag du synes preget serien, evt hvem?
– Av de kampene jeg så og spilte selv, var det flere spillere jeg synes markerte seg. Sander Sagosen var god for CSK hele veien, i tillegg til August Pedersen for Haslum, som var spesielt god i «finalen» mot Follo.

Hvordan skal du bruke sommeren? Er det trening felles for laget eller kun egentrening?
– Jeg regner med at det blir litt av begge deler; både egentrening og trening med laget. I tillegg er det et par landslagssamlinger i løpet av sommeren, før VM i Ungarn i august, som jeg håper å komme med på.

Hva er målet for neste år i SPAR?
– Vi har ikke snakket sammen om noe felles mål for SPAR neste år enda, men jeg mener vi er gode nok til å hvertfall ta en medalje. Neste år er vi jo eldst igjen, og jeg synes vi får et spennende lag med mange gode spillere.

Hvor ser du for deg selv om 5 år inne håndballen?
– Det er vanskelig å si, men jeg håper å spille fast på et lag i Postenligaen. A-landslaget er også et langsiktig mål, men det gjenstår mye trening og knallhard jobbing dersom det skal være aktuelt.

Har du noen forbilder, evt hvorfor?
– Jeg har egentlig ingen spesielle forbilder, men jeg liker spillestilen til Igor Vori. Han gjør det beste ut av fysikken sin, noe jeg også prøver å gjøre når jeg spiller.