Dagens spiller: Håvard Åsheim fra Follo G18

Håvard Åsheim

I dag har vi tatt en prat med Håvard Åsheim fra Follo G18. Follo hadde muligheten til å ta gull i spar ved seier over Haslum, men slik endte det ikke. Jeg tok en prat for å se om hva han tenker om sølv i spar

Hva tenker du om å ta sølv i spar?
– Vi er godt fornøyd med å ta sølv i år. Målet før sesongen startet var medalje. Da vi skjønte at vi kommer til å kjempe i toppen var det nok mange som fikk trua og ønsker seg gullet. Det ble jeg også en drømmesituasjon og kunne spille en “finale” til slutt. Der tapte vi får et bedre lag og det var fortjent at Haslum vant.

Hva har spar betydd for deg?
– Det er alltid morsomt når vi kommer til Spar rundene. Vi har vært en fin gjeng som har kjempet for hverandre hver runde.

Er du fornøyd med egenprestasjon i spar?
– Jeg er veldig godt fornøyd med egen prestasjon i år. Har vært gjevnt over god og bidratt med mange redninger som har ført til at vi har tatt mange poeng og vunnet de fleste kampene.

Har du et forbilde?
– Steiner Ege har vel vært et lite forbilde kanskje, jeg liker å se mye håndball og da gjerne lag med gode keepere.

Hva tenker du om beste år? Stå i Follo?
– Når det gjelder neste år så har jeg kontrakt i Follo og kommer da til å fortsette å spille her. Det blir spennende å se hvilken trener vi får og en ny spillergruppe der det blir store utskiftninger.