Dagens spiller: Mari Tatiana Husdal fra CSK J16

Mari Tatiana HusbergI dag er det Mari Tatiana Husdal vi har tatt en prat med. Hun spiller midtback for Charlottenlund J16. Til tider spiller hun også for seniorlaget som kjemper om opprykk i 2. divisjon.

Hva synes du om laget innsats i forrige runde i Bringserien?
– Jeg har aldri sett oss spille så bra som vi gjorde sist Bringrunde, det var guts fra start til slutt. Vi viste my innsatsvilje, noe som jeg synes er det viktigste. Det var ikke bare de som spilte på banen som var gira, men også de som satt på benken og var klare for å komme ut på banen. Det var en god innsats fra absolutt alle og jeg tror også at våre trenere var veldig fornøyde etter den helga. Vi har ikke prestert så bra i de andre Bringrundene, så det var utrolig godt og vinne to kamper den helga.

Hva hadde dere satt som mål før Bringserien startet?
– Vi hadde som mål å ta med oss to poeng fra hver runde. Vi bestemte oss også for at vi skulle ta dette som en god trening for oss, få skikkelig motstand.

Føler du at dere har fått vist dere frem og oppnådd de målene dere hadde satt?
– Jeg føler ikke vi har oppnådd de målene med å ta med oss to poeng fra hver runde, og vi har ikke fått vist oss frem i hver kamp, men noen av kampene vi har spilt har vært bra. Vi får vist frem vår beste side når vi er fokusert. Min trener pleier å si “det er ikke en skam i å tap, det er en skam å gi opp” Vi har fått vise at vi har innsats helt til kampen er ferdig, selv om vi har tapt en kamp.

Hva er dine ambisjoner som håndballspiller, og hva tror må til for at du skal nå disse målene?
– Mine ambisjoner som håndballspiller er å få vist fram hva jeg kan og eventuelt spille for et elitelag senere i framtiden. Jeg ser ikke for meg å spille for et annet lag en CSK akkurat nå. For å nå disse målene må jeg jobbe hardt, jeg må trø til på treningene og kampene.

Hva føler du er din rolle i laget?
– Jeg føler min rolle på laget er å få fart i spillet. Jeg liker å gjøre de på laget gode og være den som gir medspilleren min en god sjanse.

Har du noen forbilder?
– Mitt forbildet er Anja Edin. Hun er den som tørr og trikse litt på banen og hun gir andre og seg selv gode muligheter på banen. Jeg prøver og trikse selv på banen, noen ganger lykkes jeg andre ganger ikke. Jeg lærer mye av å se henne spille.