Bronse til U-Gutta

Foto: Horgen

GRATULERER GUTTER

Foto: Frederic Thorkildsen

Gutta var tydlig skuffet etter semifinale tapet for Slovenia i går, med de var tydlig null stilte.

Gutta kom godt i gang, fra 3-3 til 7-3, forsvaret satt og fremover anført av Magnus Rød satt ballen i nettet. Gutta  var tydelig tent på at denne medaljen skulle hjem til Norge. Høyre siden til Norge har under hele mesterskapet sapt hodebry for motstanderne. I dag satt forsvaret også i hele kampen. Selv med noen utvisninger og noen litt dårilge valg fremover var gutta på hele kampen.

Det er krevene etter en god kamp mot Slovenia. Vi spiller en veldig god semifinale, men blir straffet har mot slutten. Det er utrolig bra og være på etter bare noen få timer. Vi møter 6-0, 5-1, 3-3, men gutta takkler det veldig bra. Det er ikke lett. Jeg er veldig fornøyd med at vi klarer og moblisere det siste her og tar bronse. I tillegg til å se de resultatene vi gjorde i Portegal. Og ser de resultattene vi gjorde der, og ser hvordan de lagen gjorde det i EM. Det er ikke noe tvil om vi har et meget godt lag. Men Slovenia er nok det beste laget. Og etter en litt tung start mot Egypt skal vi være veldig fornøyd med en bronse medalje. Vi er jo ikke akuratt bortkjemt med det på herre siden. Det er jo første medalje på herre siden i OL, sier Erlandsen. Totalsett er det en bra turnering  Det var stort det her. Tormod og Aksel har vært bra, Horgen har vært bunn solid med nesten 100%. Å i dag står Rød frem som en virkelig figther.

Pause 13-19
Slutt seier 25-33
Norge:
Magnus Rød 11, Aksel Horgen 6, Sindre Aho 4, Eirik Køpp 4, Tormod Hauane 4, Jonas Olsen 1, Simen Schønningsen 1, Lasse Thorsbye 1, Sander Øverjordet 1, Kevin Gulliksen, Jørgen Jansrud, Kristian Sæverås, Sivert Nordeng, Tobias Hansen
Norges lag i OL

Aksel Horgen 28,  Jonas Olsen 1,  Simen Schønnongsen 8, Eirik Køpp 8,  Lasse Thorsbye 11,  Tormod Hauane 14,  Sander Øverjordet 6,  Sidre Aho 11,  Kevin Gulliksen , Jørgen Jansrud 6, Magnus Rød 25,  Sivert Nordeng 3, Kristian Sæverås, Tobias Hnsen