Norge – Slovenia 30-33 Semifinale U-OL

Det ble et ufortjent tap i dag for de norske gutta. Etter å ha ledet det meste av kampen frem til det var igjen 5 min, ble det tap 30-33.

De norske gutta kom best ut og ledet 7-3. Slovenia kom tilbake på 7-7 og 8-8, men så stakk de norske gutta fra igjen til 12-9. Slovenerne jobbet seg sakte innpå igjen og Norge går til pause med ledelse 14-13.

Andre omgang beynner som den første, lagene følger hverandre før Norge stikker litt fra til 22-19. Norge får en mann utvist og det blir igjen jevnt på 23-22. Lagene følger hverandre til det står igjen 6 minutter. Da stikker Slovenia fra med 4 raske mål på 2 min og Norge ligger bak 27-31. Norge klare aldrig å komme tilbake og taper 30-33. Et skuffet norsk lag går av banen. Vi satser på at de er klar til bronse kamp i morgen 09:30 norsk tid.

For Norge:

Aksel Horgen 8,  Tormod Hauane 6, Simen Schønningsen 4, Sindre Aho 3, Lasse Thorsbye 3, Jørgen Jansrud 2, Magnus Rød 2, Eirik Køpp 2, Jonas Olsen, Sander Øverjordet, Tobias Hansen, Kristian Sæverås, Kevin Gulliksen og Sivert Nordeng