Ukens spiller: Victoria Ciobanu J16 Glassverket

 

 

Foto: Per-Jan Brekke

Spiller nr 6.Glassverket J16 Victoria Ciobanu

 

 

Hvilken posisjon spiller du?

Jeg spiller mest høyreback, men har også spilt vestreback og strek i det siste.

 

Har du spilt for noen andre klubber tidligere?

Nei, jeg har alltid spilt i Glassverket!

 

Er det en person som har betydd mye for deg i forbindelse med håndballen?

Nei, jeg vil ikke si at det er en spesiell person, men det er selvfølgelig noen som har betydd mer en andre. Jeg har vært heldig med trenere hele veien, i tillegg til at jeg har hatt mange forbilder i klubben og en familie som stiller opp!

 

Hva er målet for Bringserien?

Vi har hatt delmål hele veien, det første var vel å kvalifisere oss i den første kvalikken, da vi klarte dette var, og fortsatt er, målet vårt å komme til sluttspillet. Om vi klarer dette regner jeg med at målet blir å gjøre det best mulig her

 

Hvem tror du vinner Bringserien?

Hmm, det er veldig vanskelig å si. Jeg tror jeg det er mange lag som kommer til å være med å kjempe i toppen, men Molde, Skedsmo, Gneist og Oppsal har vel fortsatt ikke tapt poeng, så det blir vel kanskje en av de.

 

Er dere fornøyd med resultatet til nå?

Tja, sånn passe. Vi hadde dessverre en dårlig dag lørdagen i 2. runde noe som førte til to unødvendige tap, men vi har heldigvis hatt en del bra kamper både før og etter dette. Dessverre er det veldig tøff kamp om å komme til sluttspillet, så jeg håper vi fortsatt kan klare det!

 

Hvor ofte/mye trener du?

Jeg trener med laget ca. seks timer i uken, i tillegg til at jeg går Drammen toppidrett noe som gjør at jeg har tre håndballøkter, to styrketreninger og en time aktivitetslære på skolen i uka. Også har vi jo kamper og egentrening i tillegg.

 

Hva er din sterkeste side som spiller, og hva føler du at du bidrar med til laget?

Jeg tror min sterkeste side som spiller er at jeg har utrolig lyst til å gjøre det bra og lykkes, noe som gjør at jeg har innsatt og tæl. Det er også viktig for meg at laget spiller bra, så jeg prøver å støtte de andre jentene så mye jeg kan

 

Hvor ser du deg selv om 5 år?

Om fem år håper jeg at jeg har fast kontrakt hos en eliteklubb, og da helst hos Glassverket Elite. Jeg håper også at jeg kan bidra positivt på laget og selvfølgelig jobbe så hardt at jeg fortjener spilletid og klarer å prestere når jeg får tillit. Hvis jeg har klart dette så har jeg sikkert ett nytt mål jeg vil nå der jeg ønsker å fortsette utviklingen min som håndballspiller!

 

Vi takker Victoria for praten og ønsker henne lykke til videre i håndball karieren