Landsserien Fjellhammer J 95

Fjellhammer J18

 

Hvilken målsetting har dere som lag for Landsserien? 

Vår målsetting som lag er å ta en kamp om gangen og kjempe for hvert eneste poeng, uansett hvor kjedelig svar det er. På vårt beste kan vi helt klart kjempe helt i toppen, så en topp 3 plassering er målet. Mye skal klaffe mot de beste, men vi spiller uten press og ingen forventer at vi skal kjempe i toppen. Dette gir oss et godt utgangspunkt. Utfordringen vår er å få samlet gruppen som skal spille Landsserien ofte nok i forhold til samspill.

 

 

Hvor ofte trener dere? 

Vi har 5 økter pr uke hvor en økt er ren fysisk.

 

 

Hva er det som gjør dere gode?

Vi har en bred stall og spillere med forskjellige kvaliteter. Dette gjør at vi kan stille lag ut i fra motstander og vi kan rullere mer gjennom kampene. I tillegg er vi godt trent noe som gjør at vi ofte vinner tette kamper.

 

 

Hvem ser dere på som sterke motstandere?

Oppsal har gått ut og sagt at de skal vinne Landsserien. De har grunnlag for å si dette og virker veldig sterke. En klar favoritt til å vinne.

Bak Oppsal tror jeg det kommer til å være veldig jevnt. Stabæk vil nok ligge i toppen. De har vært flinke over mange år på juniornivå. Ellers tror jeg det kan komme mange overraskende resultater. Meldal HK kan fort være et lag som tar poeng fra mange og som overrasker.

 

Takk til Fjellhammer trener Tom Chr, ønsker Fjellhammer lykke til i Landsserien