Bringsserien Langhus G97

 

Hvilken målsetting har dere som lag for BRING? 
Målet er å komme til sluttspillet. Det er nok ikke vi som er favorittene til å klare det men heller en utfordrer.
Hvor ofte trener dere? 
Vi trener håndball 3 ganger i uken + 2 fysiske økter.
Hva er det som gjør dere gode? 
Vi har flere gode forsvarsspillere som kan gjøre det vanskelig for motstanderne. I tillegg har vi gjennom flere år trent et godt 3-2-1 forsvar som kan gjøre noen forskjeller. Godt samspill blant flere av spillerne gjør oss litt uforutsigbare når vi spiller angrep. Flere fintesterke spillere som er flinke til å la ballen gå.
Hvem ser dere på som sterke motstandere?
De sterkeste i vår BRING gruppe er nok Haslum. De har de beste resultatene over de siste sesongene og har nok kanskje det beste kollektive spillet. Så er det Ski og Falk. To gode lag med flere enkeltspillere som kan avgjøre en kamp. Tilslutt er det Halsen. Godt tempo samt gode skyttere. Det er nok disse fire som er favorittene i vår gruppe til å gå videre.
Vi takker Langhus treneren for praten og ønsker de lykke til i BRING