Dagens spiller: Hanne Paulsen, Åssiden og LK96

Hanne Paulsen debuterer med flagget på bryste i ungdoms-OL i Utrecht i midten av juli. Jentene møter Tyskland, Nederland og Tsjekkia i innledende runde.

Har du spilt for noen andre klubber tidligere?
– Jeg har spilt for Konnerud IL frem til sesongen 12/13. Da byttet jeg til Åssiden fordi det var der det ble satsningslag til Bringserien.

 

Hvordan føler du Landslaget har endret din motivasjon til å spille håndball?
– Landslaget har alltid vært mitt mål helt siden jeg var liten og begynte på håndball. Det å komme med på landslaget har motivert meg til å fortsette å trene like godt for å utvikle meg til en bedre spiller!

 

Hva er den beste opplevelsen du har hatt på landslaget?
– Jeg har foreløpig bare vært på treningssamlinger, og den beste opplevelsen med det er jo å trene med de beste 96/97 jentene i landet. Videre har det vært gode treningsøkter med flinke trenere som gir veiledning.

 

Hvilke forventninger har du til spill i ungdoms-OL?
– Forventningene mine til spill i ungdoms-OL er vel at vi som lag får samspill på den siste samlinga før vi reiser, og selvfølgelig at vi får godt samspill i OL og gjør hverandre gode som lag. Mine forventninger er at jeg kan få bidra med mine håndballferdigheter.

 

Hvordan har du kommet dit du er i dag?
– Jeg har kommet meg dit jeg er i dag ved at jeg har en stor interesse for håndball. I tillegg til klubbtreninger har jeg alltid trent godt og mye på egenhånd. Jeg har alltid hatt foreldre som har stilt opp og støttet meg. Jeg har også mange andre gode støttespillere rundt meg, og det har selvfølgelig hjulpet mye!

 

Hvis du skulle velge ut en person som har hjulpet deg med å være der du er i dag, hvem?
– Det er vanskelig å velge ut èn person som har hjulpet meg med å være der jeg er i dag. Det er mange som har bidratt, jeg har hatt en dyktig klubbtrener og fått god veiledning på toppidrett på skolen.

 

Hva er målet for neste sesong?
– Målet for neste sesong er å bli tatt opp i elite-stallen til Glassverket, at laget mitt kvalifiserer seg til Landsserien og at jeg fortsatt bli tatt ut på LK96- samlinger.

 

Hvor ofte trener du i dag?
– Jeg går på toppidrett, og trener ca. 20 timer i uka, både på skole og i klubb.

 

Hvem er ditt idol/forbilde og hvorfor?
– Jeg har ikke noe spesifikt forbilde/idol, men jeg liker spillestilen til Anja Edin.

 

Hvor ser du for deg selv om 5 år?
– Om 5 år håper jeg at jeg er en etablert spiller i Postenligaen og at jeg fortsatt er inkludert i landslagsaktivitet.

 

Vi takker Hanne for praten og ønsker henne lykke til i OL