Dagens spiller: Magnus Rød (BSK G16)

Magnus_rød

Hvilken klubb spiller du for i dag?
– I dag så spiller jeg for Bækkelaget håndball elite(BSK)

har du spilt for noen andre klubber tidligere?
– BSK er den eneste klubben så langt.

Hvor mange landslagskamper har du?
– Har 8 landskamper og 27 mål.

Hva er den beste opplevelsen du har hatt på landslaget?
– Beste opplevelsene må vel være da vi spilte vår første kamp mot Kroatia og jeg scoret mitt aller første landslagsmål. Det var utrolig stort.

Hvordan har du kommet dit du er i dag?
– Det har vært mange faktorer som har spilt inn. Jeg har vært så privilegert og har vært på et av Norges beste 97 lag, samtidig har jeg trent mye og alltid hatt en indre motivasjon til å bli bedre. Har hatt et godt team rundt meg og veldig støttende foreldre.

Hvis du skulle velge ut en person som har hjulpet deg med å være der du er i dag, hvem?
– Det må bli Tom Fokstuen. Han har trent meg siden jeg startet med håndball for Ca 5 år siden. Han har alltid hatt troen på meg, og har alltid vært der for meg uansett hva. Han har en enorm kompetanse og jeg har vært heldig som har hatt han som trener.

Hva tenker du om bring til neste år?
– Tror at Bring kommer til å bli veldig jevnt. Mange gode lag med som er kapable til å stikke av med seieren!

Har du noen forhåpninger om å spille spar til neste år?
– Har gode forhåpninger om å spille Spar neste år. Fikk spille siste Sparrunde nå i vår, og jeg skal trene fast med Spar laget i BSK fremover. Det er en veldig bra utviklingsarena og god matching.

Hva er dine mål for neste sesong og utover?
– Har som mål og utvikle meg som håndballspiller først og fremst. Et annet mål er jo selvfølgelig å kjempe i toppen i Sparserien. Har en drøm om å kanskje få et par innhopp i postenserien også. På lang sikt har jeg som mål om å spille på A-landslaget samt å spille i utlandet. Dette krever mye trening, hardt arbeid og litt flaks.

Hvem er ditt idol?
– Idolene mine er Kim Andersson, Harald Reinkind og Eivind Tangen.