Hvem vinner Bringsluttspillet?

Vi har spurt alle som har vært Dagens Spillere siden forrige runde hvem de ser på som den største favoritten til å vinne sluttspillet. Alle lag som har blitt nevnt har fått en stemme, og under ser dere resultatet:

runar_ranheim_j16_fb

Jenter 16
5 Oppsal
4 Flint
1 Gneist
1 Tindlund
– Oppsal gikk ubeseiret gjennom avdelingen sin, hvor de blant annet møtte Flint og Tindlund. Kampen mot Flint vant de med et mål etter en straffe i siste sekund. At det blir jevnt også i sluttspillet vil ingen bli overrasket over.

Gutter 16
4 Oppsal
3 Fjellhammer
3 Elverum
2 Falk
– Oppsal er i følge spillerene den største favoritten på guttsiden også. Som jentelaget vant guttene også alle sine kamper, i samme avdeling som Falk (3. plass) og Elverum (2. plass). Fjellhammer vant også alle sine kamper, og at det blir jevnt på guttsiden er det heller ingent tvil om.

Vi ønsker alle lagene lykke til!