Dagens spiller: Sindre Aho fra Runar G16

Runar G16 Sindre Andre AhoDagens spiller er Sindre Aho fra Bringlaget til Runar. Med sine 73 mål har Sindre vært en sterk bidragsyter til at laget hans har kvalifisert seg for nasjonalt sluttspill i Fredrikstad. Dette har gjort at Sindre også har vært å regne med når landslaget (LM96) skal spille kamper.

Hvordan føler du det har gått så langt i sesongen?
– Jeg føler vi har hatt en variert sesong med prestasjoner på topp og prestasjoner på bunn. Men vi har nådd målet vårt og kommet til bringsluttspillet. Jeg er fornøyd med moralen i spillergruppa som aldri ga opp før siste bring runde selv om det så stygt ut.

Hva føler du er din sterkeste side på håndballbanen?
– Jeg synes min sterkeste side er at jeg er en fotrapp spiller med bra finter og med godt overblikk som alltid ofrer alt!

Hva er lagets forventninger til sluttspillet?
– Vårt mål er å komme til semifinalen i første omgang, og derfra og ut kan alt skje! Men skade situasjonen på vårt lag har forverret seg denne uken og vi har fått kjipe skader på 3 av våres spillere. Vi har ikke så bred tropp vi får se hva som skjer å aldri gi opp håpet om en evt. semifinale!

Hva skal dere gjøre for å nå målene deres?
– Vi må bare stå sammen som et lag å være kyniske i hvert eneste minutt som spilles! Vi må vise en enorm attitude.

Hvem ser dere på som den største favoritten i sluttspillet?
– Det er mange gode lag i sluttspillet men den som kanskje trekker det lengste strået tror jeg blir Oppsal. Etter en lang sesong så hjelper god bredde og det har dem! Men alle kan ta gullet! Veldig åpent etter min mening.

Hva er din største drøm innen håndball?
– Først og fremst så håper jeg at jeg får debuten på a laget i Runar! Mer langsiktig mål er først å etablere meg på A laget å bli en sentral spiller der og så drømmer jeg om at jeg vil få en mulighet i utlandet i en stor klubb, i Tyskland for eksempel! Samtidig som dette vil jeg bli en sentral spiller på først og fremst LM 96 og vinne mye sammen med gutta, så videre opp mot rekrutt og etterhvert a landslag.

Har du noen forbilder? Hvem og hvorfor?
– Mine forbilder er Mikkel Hansen og Ivano Balic. Hansen liker jeg fordi han er en komplett spiller som både har godt skudd og et utrolig håndballhode! Fint overblikk. Balic er en smart spiller som er en utrolig playmaker og gjør andre medspillere gode samtidig som han gjør seg selv god! En fantastisk midtback i mitt hode!