Dagens spiller: Aslak Haugen Wanderås fra Charlottenlund

aslak_hw_CSKDagens spiller er Aslak Haugen Wanderås fra Charlottenlund G16. Kantspilleren har scoret 47 mål på 9 kamper, noe som gjør at han kommer på en 9. plass i sin avdeling, hvis man ser på mål per kamp. Han var med andre ord en sterk bidragsyter for sitt lag, som kom på en 3. plass og dermed er klare for Bringsluttspill om drøye to uker.

Hva er lagets forventninger til sluttspillet?
– Vi drømmer om å komme til semifinale. Vi er i en hard gruppe, men om alt klaffer og alle er tente så er det ikke umulig å nå drømmen – når vi drømmen er alt mulig!

Hva skal dere gjøre for å oppnå deres mål?
– Vi skal trene hardt og målbevisst. Vi har også fokus på riktig kosthold og restitusjon for å nå våre mål frem mot sluttspillet. I tillegg må vi også være tente og fokuserte, om vi klarer det så mener jeg målet vårt er innen rekkevidde.

Hvilket lag ser du på som den største favoritten i sluttspillet?
– Jeg synes det er et veldig høyt nivå på flere av lagene i årets sluttspill. Jeg mener Oppsal, Fjellhammer og Elverum er de sterkeste lagene og tror at Oppsal muligens vil trekke det lengste strået.

Hva er dine sterke sider som håndballspiller?
– Mine sterke sider som håndballspiller er at jeg er en lang kantspiller og har et bra skuddreportoar. Er også veldig treningsvillig og fokusert på detaljer.

Hvor ser du deg selv om 5 år?
– Om 5 år ser jeg meg selv i eliteserien. Om jeg er heldig så kanskje jeg er i utlandet. Drømmen er jo å bli proff. Ellers så håper jeg selvsagt å holde på landslagsplassen min.

Vi takker Aslak for et fint intervju, og ønsker han lykke til, på kort og lang sikt!