Dagens spiller: Tormod Hauane fra Falk G16

tormod_hauane_falkg16Vi har tatt kontakt med Falk spiller Tormod Hauane og snakket med han ang. sluttspillet i Bring. Falk har hittil i bring vunnet 9 av 11 kamper. Falk har scoret 2. flest ganger i sin pulje med 311 mål fremover. Tormod selv ligger på plass 41 over toppscorere med 29 mål alt i alt på 6 kamper.

Hva er lagets forventninger til sluttspillet?
-Lagets forventninger til sluttspillet er først og fremst å komme blant de to beste, og dermed semifinale. Der ifra tar vi bare en kamp av gangen, og skal gjøre vårt beste. Vi møter mange gode lag, men vi har alle muligheter hvis vi presterer på topp. Så vi går for gull!

Hva skal dere gjøre for å nå målene deres?
– For å nå alle målene våre er det viktig med et godt oppmøte på alle treninger, og at vi jobber steinhardt på hver eneste økt. Før og under kamp er det veldig viktig at vi kommer på et høyt treningsnivå i alle kamper!

Hvilket lag ser du på som den største favoritten?
– Man kan ikke komme utenom Oppsal når vi snakker om favoritter. De er veldig sterke De er veldig sterke med et bunnsolidforsvar og mange gode spillere. Men det er også andre kandidater som Fjellhammer, Elverum og oss selv, Falk. Disse er de 4 sterkeste lagene vil jeg si.

Hva er din viktigste oppgave som lagspiller?
– Min viktigste oppgave som lagspiller er kanskje i forsvar. Å holde forsvare tett og prate mye!

Hva er dine fremtidige planer som håndballspiller?
– Mine fremtidige planer som håndballspiller er å bli en del ab a-lags troppen til Falk. Mitt andre måk er å holde meg inne på landslaget for gutter 1996, og bidra der. Men drømmen min er å bli tysklandsproff!

Takk til Tormod Hauane, vi ønsker deg og Falk lykke til videre i Bring!