Dagens spiller: Simen Andre Ottosen Bredesen

simen_bredesen_oppsalg16I dag har vi tatt en prat med Simen Andrè Ottosen Bredesen om hva han tenker om sluttspillet i BRING og karrieren etter g16. Oppsal har kommet seg ubeseiret gjennom BRING hittil med +123 i målforskjell og sluppet inn minst mål i sin gruppe.

Hva er lagets forventninger til sluttspillet?
– Lagets forventninger til sluttspillet er å vinne alt. Vi har noen ute med langtidsskader og noen som går for halv maskin, men jeg tror allikevel vi kan klare det.

Hva skal dere gjøre for å oppnå deres mål?
– For å klare og vinne alt må vi ha full tenning i alle matcher, fordi det er mye bra motstand allerede i gruppespillet.

Hva er deres sterke sider?
– Det er vanskelig å nevne én ting vi er spesielt gode på. Jeg vil si vi er gode på det meste, men hvis jeg skal nevne en ting så er det 3-2-1 forsvaret vårt. Vi er alltid det laget som slipper inn færrest mål.

Hvem er ditt forbilde?
– Har ikke noen som forbilde. Men som liten hadde jeg Ivano Balić, fordi han er så ekstrem på det å sette opp andre.

Hva ønsker du å oppnå med håndballen?
– Det jeg ønsker å oppnå med håndball er først og fremst å komme til posten ligaen med den gruppa jeg er i nå. Min egen målsetting er å spille topp håndball i utlandet, helst Spania.

Hvem ser du på som favoritter til å vinne BRING?
– Når det gjelder favoritten til å vinne BRING må jeg nevne oss selv, men vi må se opp for spesielt Elverum, Fjellhammer og Falk. Og får vi flere skader så kan dette bli tøft.