Dagens spiller: Kristi Madsen fra Fana J16

kristi_madsen_Fana16Dagens spiller er Kristi Madsen fra Fana J16, et av 5 lag fra Bergensregionen som har kvalifisert seg til sluttspillet i Bringserien.

Hva er lagets forventninger til det nasjonale sluttspillet i Bringserien?
– Våre forventninger er helt klart å nå så langt som mulig. Vi tar en kamp av gangen, men i første omgang vil målet være å vinne de to innledende kampene, slik at vi når semifinalen. Det hadde også vært utrolig gøy å stått i en finale, og det skal vi kjempe og gi alt for å klare.

Hva skal dere som lag gjøre fram mot sluttspillet for å nå deres mål?
– Vi skal fortsette å trene på det vi er gode til. Vi har i tillegg lagt opp mye av treningen sammen med damelaget i 1.divisjon, for å få ekstra tøff matching frem mot sluttspillet.

Hvilket lag ser dere på som den største trusselen/favoritten til å vinne?
– Det er mange gode lag med i sluttspillet, og vi ser på alle som sterke konkurrenter. For å trekke frem noen lag er ubeseirede Oppsal en stor trussel, og Tindlund og Flint har alltid vært blant de beste.

Hva er dine sterke sider som håndballspiller?
– Mine sterke sider som håndballspiller er fysikken og skuddet mitt.

Hva er dine mål som håndballspiller? Kortsiktige og langsiktige mål?
– Målet mitt med håndballen er å bli så god som mulig og ha det gøy på veien. Kortsiktige mål er å være aktuell på juniorlandslaget, prestere i klubblag, og å utvikle meg som håndballspiller. Langsiktige mål tar jeg litt mer som det kommer.

Vi takker Kristi for intervjuet, og ønsker henne og Fana lykke til i Fredrikstad i slutten av April!