Dagens spiller: Per Martin G. Almberg fra Charlottenlund G18

per_mart_g_almbergDagens spiller er Per Martin Grønning Almberg fra Charlottenlund i Sparserien G18. Laget som kun består av spillere født i 1995 gjorde det skarpt forrige runde, og tok full pott og 6 poeng.

Hva synes du om lagets innsats i forrige runde i Sparserien på hjemmebane?
– Lagets innsats i den forrige runden var helt klart årsbeste der vi viste oss fra vår beste side. Godt at vi endelig viser oss fra vår beste side

Hvordan håper dere det går framover? Hva er målsetningen for resten av årets Sparserie?
– Siden vi har møtt alle topplagene i årets SPARserie håper jeg at vi kan vinne de resterende kampene. Jeg tror det er stor sannsynlighet for at vi gjør det hvis vi spiller på samme måte som forrige runde.

Hva skal dere som lag gjøre for å oppnå deres ønskede mål?
– Vi mår bare fortsette å spille god håndball og opprettholde det kollektive spillet vårt, samt holde moralen oppe og beholde vinnerinstinktet.

Hva er dine sterke sider som håndballspiller?
– Mine sterke sider på håndballbanen er at jeg er god 1 mot 1 og at jeg kan stå som 2er i forsvar selv om jeg spiller kant i angrep.

Har du noen forbilder innenfor håndballen?
– Midt største forbilde innenfor håndballen må være Üwe Gensheimer. Det er fordi han har en god fysikk og utrolig mange skuddvarianter i tillegg til at han er en god forsvarspiller.

per_mart_g_almberg2

(Alle foto: Jørn Almberg)