Dagens spiller: Emilie Hovden fra Fana J16

emilie-hovden(Bildet er hentet fra www.fanail.no)

I dag har vi snakket med Emilie Hovden fra Fana J16, som spiller i Bringserien avdeling 2. Laget ligger på en 2. plass etter 12 kamper, og vi snakket med høyre kanten/backen om hva hun syntes om lagets innsats i forrige runde
– Vi er veldig fornøyde med innsatsen våres forrige runde. Vi tok 6 nye poeng og hadde veldig god målforskjell. Vi spilte også veldig bra sammen som et lag, og forsvaret som vi har jobbet lenge med satt som det skulle!

Hva var lagets målsetninger før Bringserien begynte?
Som de aller fleste andre lag er selvfølgelig målet å vinne. Før sesongen var dette veldig langt borte og fjernt. Vi har spilt kjempe bra gjennom alle rundene, og nå som det kun en runde igjen må vi vel innrømme at det hadde vært veldig gøy å stå øverst på podiet i sluttspillet i Fredrikstad.

Hva er lagets sterke sider og hva kan dere bli bedre på?
Vi har gjennom hele sesongen jobbet mye med forsvaret vårt. Derfor vil vi si at det er blitt en av våres sterkeste sider. Samtidig har vi også mange gode enkeltspillere. Vi har god bredde på laget, og det er alltid noen som kan komme inn fra benken og være med å avgjøre kamper.
emilie_hovden_bringserien(Her er Emilie i en kamp mot Åssiden 23. februar i Drammenshallen)

Emilie går til daglig på Stend VGS hvor hun har idrettsfag. I fjor høst ble hun også kalt inn til Landslaget (LK96), og noterte seg for tre kamper og 14 mål!

Hva liker du best med å spille håndball?
Det beste med å spille håndball må være samholdet på laget. Å vinne viktige kamper som man har kjempet sammen om å vinne må være det aller beste.

Har du noen forbilder innenfor håndballen eller fra andre steder?
Luc Abalo! Han har en teknikk som er helt syk. Er veldig gøy å se han spille, og jeg får masse inspirasjon av han.

Hva er dine mål som håndballspiller?
Mitt mål med håndballen er å bli best mulig og ta medaljer sammen med LK96.

Vi vil takke Emilie for intervjuet, og så ønsker vi hun og Fana lykke til videre i Bringserien!