Dagens spiller: Thea Engebretsen fra Fjellhammer J16

bildeDagens spiller er Thea Engebretsen er fra Fjellhammer J16, laget som ligger på en 3. plass i Bringserien avdeling 2.

Hva var forhåpningene dine til 4. BRING runden?
– Hadde egentlig ikke så store forhåpninger før jeg dro, fikk jo selvfølge et par tanker i hodet om hvordan oppholdet og sånt ville bli men ingen store forhåpninger. Visste jo at motstanden kom til å bli veldig tøff!

Hva syntes du om resultatet?
– vi fikk med oss 4 viktige poeng i denne Bringrunden i Bergen, litt kjipt å ikke få med seg alle poengene, men sånn er det. Tror det tapet ligger i forsvaret, vi må jobbe mer med å takle og låse slik at ballen ikke blir spilt videre og med både enkelttaklinger og med å hjelpe hverandre.

Er det noe dere kan jobbe videre med?
– I forsvar er vi veldig gode så tror ikke problemet ligger der. Vi vil bare vinne det vi kan, men vi har bare tapt to kamper, så jeg tror vi er klare til sluttspill, vi vil jo selvfølgelig bare ta med oss seiere hjem.

Hva er lagets sterke sider?
– Våre sterke sider er angrepet, vi har veldig mange bra skyttere som både er fintesterke og som skyter utenifra! Pluss at vi har veldig løpssterke kanter så vi scorer mye mål på kontringsspill.

Hva tenker du videre om håndballen?
– Vil veldig gjerne utvikle meg mer, men har ingen store planer videre, tar ting litt som det kommer. Men selvfølgelig har jeg lyst til å bli best!