Dagens spiller: Sivert Nordeng fra Oppsal G16

(Foto: Alice Johansen dittoslo.no)

Dagens spiller er Sivert Nordeng fra Oppsal G16, som leder sin avdeling i Bringserien med 6 seiere på 6 kamper.

Hva syntes du om forrige Bringrunde?
– Den tredje BRING runden møtte vi Strindheim og Konnerud. Mot Strindheim var vi ikke på topp, vi slapp in unødvendige mål og det var lite tempo fremover, men vinner greit selv om. I kampen mot Konnerud, hadde vi mye bedre tenning og killer-instinktet i forsvar var på plass. Fremover var det også ganske bra. 4 av 4 poeng er det vi skal ha i en BRING-runde

Hva er deres sterke sider og hva kan dere jobbe med videre?
– Vi må jobbe med innstillingen før kamp, og kjøre det tempoet vi skal gjøre for å bli fornøyde. Forsvar og kontra er vår sterke sider, og det er i forsvar vi vinner kamper, også er vi gode en mot en i forsvar og angrep.

Hvilke forhåpninger har dere til 4. BRING-runde?
– 4. BRING-runde har vi ambisjoner om å ta med oss 4 poeng hjem. Verken Follo eller Bækkelaget skal hindre oss i og stå ubeseiret. Målet er å vinne kampene med god margin så vi kan dra hjem med godfølelsen.

Hva tenker du om karrieren etter G16?
– Jeg har blitt tatt ut på en del LM96 samlinger og håper på en videre A-lags plass. Jeg ønsker å bli så god som mulig og drømmen er å leve av håndball i Tyskland for eksempel.

Vi takker Sivert for intervjuet og ønsker lykke til videre med håndballen. Vi skal følge Oppsal sin kamp mot Bækkelaget LIVE søndag 24. februar 16.00. Vi gleder oss!