Tobias Ringstad, Follo HK Gutter 18 (debuterte i eliteserien søndag)

Hvordan føler du at det har gått hittil i SPAR-serien?
I SPAR-serien føler jeg det har gått veldig bra, vi hadde en veldig bra første runde, men i andre runde var det et surt tap mot Elverum, ellers ligger vi på 3. plass, noe jeg synes er bra.

Hvor langt tror du at dere kommer i SPAR-serien?
Vi håper selvfølgelig på seier, men vi skal hvertfall klare å bli blant de tre beste!

Hva er din sterkeste side som håndballspiller?
Min sterkeste side som en håndballspiller vil jeg nok si at er hurtigheten og muligens spensten.

Tobias debuterte i dag i eliteserien for Follo.
Hvordan var det?
Det var utrolig gøy å spille i eliteserien. Jeg hadde mye nerver før jeg kom ut på banen, men når jeg kom utpå, glemte jeg litt de nervene, noe som var veldig deilig! Utrolig gøy at jeg også scoret mål i min debutkamp.

Hva er dine mål og drømmer som håndballspiller?
Mål og drømmer som håndballspiller er vel å bli så god som jeg kan. Jeg har egentlig ikke tenkt så langt fremover, men jeg synes det er gøy å spille, og vil bare bli bedre. Det hadde selvfølgelig vært gøy å bli tatt opp til for eksempel det regionale landslaget.

Har du noe forbilde?
Har ikke noe spesielt forbilde, men har jo selvfølgelig alltid likt spillestilen til Håvard Tvedten

Foto: Knut Wefring