Dagens spiller: Markus Strømseth fra Haslum

Jeg har tatt en prat med Haslum spilleren Markus Strømseth om hva han tenker om forrige, og neste, BRING runde.

-Våre forhåpninger var 2 seiere, noe vi klarte selv om vi ikke presterte vårt beste. Vi jobber hele tiden med å heve forsvaret vårt. Vi ser at det er forsvaret som er nøkkelen til å vinne kamper. Regions serien bruker vi til å trene, prøve ut nye spillere og fordele spille tid, siden vi har fått en del nye spillere denne sesongen.

Våre sterke sider er forsvarsspillet, når vi er fokuserte og har et kompakt 3-2-1 formasjon, gir det resultater. Ankomst faser er noe vi jobber hardt med å være på topp i, og vi føler at det er klart en sterk side som vi utnytter. I tillegg er vi et lag med mange gode individuelle spillere som er på et høyt nivå. Når vi spiller som best er det veldig bra disiplin og tro i laget, dette er noe vi jobber hardt med.

I neste BRING runde er forhåpningene 4 poeng. Dette må vi ha fornoe for å holde Randesund og Runar bak oss på tabellen. Dette vet vi kommer til å bli den viktigste og tøffeste runden før sluttspillet.

Når det gjelder mine mål som håndball spiller vil jeg ikke legge skjul på at jeg har ambisjoner om A-landslag og utenlandsk karriere, men først å fremst er mine mål å bli så god at jeg er et klart førstevalg som midtback for LM-96 og bli kalt inn til mesterskap. Ellers spiller jeg for en av de beste klubbene i Norge og har ambisjoner om å komme med på A-laget, men prøver og ta et skritt om gangen. Jeg ser for meg en lys fremtid, siden jeg har en såpass god mulighet for utvikling i Haslum.
Foto: Kirsten Birkeland