Dagens spiller: Janne Håvelsrud Eklo (Levanger J16)


Dagens spiller i dag heter Janne Håvelsrud Eklo og spiller for Levangers j16 lag. Hun har også til tider trent med A-laget til Levanger, som spiller i Postenligaen.

Hvordan føler du det har gått så langt i sesongen?
– Jeg føler det har gått veldig bra i sesongen så langt. Vi har gjort vårt beste, og har vist at vi er et av lagene i toppen. Det hadde selvfølgelig vært utrolig gøy og slått noen av lagene som ligger over oss, men vi er ikke langt bak. Det har vært noen jevne kamper og det er når vi spiller mot de beste lagene vi får mest utbytte. Det er de jevne kampene som er morsomst.

Hva føler du er din sterkeste side på håndballbanen?
– Min sterkeste side på håndballbanen føler jeg er finter. Jeg er kjapp i beina og finter ut motspillere. Jeg er også en lagspiller som setter mine medspillere foran meg selv.

Hva gjør du som kaptein for å få laget til å prestere bedre?
– Som kaptein styrer jeg laget gjennom en god oppvarming før hver eneste kamp. Vi smiler og har det gøy sånn at vi får frem litt guts. er vi glade presterer vi alltid best. er det noen som ikke har dagen sin på håndballbanen prøver jeg å få de opp noen hakk.

Hvor langt har dere som mål å komme?
– Målet vårt er selvfølgelig å komme til sluttspill. Vi ligger på en 5. plass nå, men håper på å komme opp på en 4. plass så vi kommer videre til sluttspill og får vist oss frem der. Vi havnet i en vanskelig pulje med mange gode lag, men det er det som gjør oss bedre.

Hva er dine mål som håndballspiller?
– Målene mine som håndballspiller er å prestere bra på hver eneste trening og kamp. Jeg har også som mål å kjempe meg til å få debutere på A-laget til Levanger. Dette er noe jeg har veldig lyst til og vil jobbe hardt for å nå.

Hva er din største drøm innen håndball?
– Min største drøm innen håndball er som de aller fleste, og det er å komme inn på landslaget. Det å få spille med de beste kvinnene i Norge er min store drøm, som jeg virkelig skal jobbe for å få til.

Hvem er ditt store forbilde?
– Gro Hammerseng har alltid vært forbildet mitt siden jeg startet med håndball og begynte å interessere meg for sporten. Hun er en glad og positiv dame som er utrolig flink.

Vi takker Janne for at hun stilte opp på intervjuet og ønsker henne og Levanger lykke til videre i BRING-serien!

Her er Levanger før kampen mot Oppsal i 3. runde i Bringserien (Legg merke til Felleskjøpet-capsen!)