Dagens spiller: Aksel Horgen fra Siggerud G16


(Bildet er hentet fra oblad.no)

Vi har snakket med Aksel Horgen, høyrekanten fra Siggerud G16. Laget ligger på en foreløpig 6. plass i Bringserien avdeling 2, med 3 seiere og 3 tap.

Hva synes du om innsatsen så langt i Bringserien?
– Hittil har det gått helt greit. Målet vårt var å komme blant de fire best og å komme til sluttspillet. Det er fortsatt mulig, men da skal mye klaffe og vi trenger litt hjelp av andre lag. Alle kampene våre har vært godkjente, bortsett fra ett unødvendig tap mot Skogn i Randesund. Er man ikke helt på i kampene i Bring, kan alle slå alle.

Neste runde skal Siggerud ta i mot Ski og Drammen hjemme i Siggerudhallen.

Hva tror du om de kampene?
– Neste runde er på hjemmebane og der går vi får full pott. Med det laget vi har og hvis vi klarer å få i gang spillet vårt, er dette to lag vi skal slå. Ikke minst trenger vi også fire poeng om vi skal nå til sluttspillet.

Hva er dine styrker som håndballspiller?
– Som kant er jeg vel en spiller som kan skape mye på egenhånd. Ganske bra en mot en. Ellers er jeg ganske bra i kontra-/ankomstfasene.

Aksel har representert Guttelandslaget (LM96) 9 ganger i 2012, og håper å være med når laget skal samles igjen i mars.

Hvordan er det å ha spilt med flagget på brystet?
– Utrolig gøy og lærerikt. Det er det største jeg har opplevd hittil som håndballspiller. Det er de øyeblikkene man trener for hver dag for å få oppleve igjen.

Har du noen forbilder på håndballbanen?
– I utlandet må det bli Uwe Gensheimer og Anders Eggert. Klassespillere. Her hjemme trenger man ikke dra langt for å se utrolige gode kantspillere som Magnus Jøndal i Follo.

Vi ønsker Aksel og Siggerud lykke til videre i Bringserien, og håper å se Aksel på landslaget i 2013 også!

even@juniorhandball.no