Dagens spiller: Hanna Hunstad fra Røyken og Hurum J16


Vi har tatt kontakt med Hanna Hunstad som er målvakt for Røyken og Hurum. Røyken og Hurum ligger for øyeblikket på en 5 plass 5 poeng bak Åssiden. Helgen 1.-3. februar vant laget Sør Norge-cupen og slo Åssiden i finalen. Vi spurte målvakten om hva hun syntes om lagets prestasjoner hittil i år.
– Prestasjonene har vært litt opp og ned, vi har hatt kamper der vi har spilt veldig bra, som for eksempel mot Os, også har vi hatt kamper hvor vi ikke har vært helt tilstede, blant annet mot Gneist. Det er kamper hvor vi også har slitt med å spille som et lag, kamper hvor vi har ledet hele kampen, men ikke klart å holde resultatet helt ut.

Hva syntes du selv om ditt bidrag så langt, og hva er din sterkeste side?
– Jeg syntes selv at jeg har vært veldig variert, jeg har hatt gode kamper, og jeg har hatt kamper som jeg burde gjort det mye bedre. Jeg føler selv at jeg er flink til å motivere forsvaret og at jeg prøver å holde humøret opp blant jentene.

Har du noe spesielt forbilde?
– Nei, jeg har ingen spesifikke forbilder, jeg har sansen for keeperen til Glassverket, Alma Hasanic, og som mange andre keepere så ser jeg litt opp til Cecilie Leganger.

Hva er dine mål for fremtiden i håndball?
– Jeg har lyst til å bli så god som mulig, jeg føler jeg har utviklet med masse i løpet av denne sesongen, og håper på at jeg forsetter å utvikle meg enda mer fremover, også får vi se hvor langt det når. Det hadde vært utrolig morsomt å spille i eliteserien, det er noe jeg håper på å klare.

Vi takker Hanna for intervjuet, og ønsker målvakten og Røyken og Hurum lykke til videre i Bringserien. Neste runde møter de Fana, Follo og Åssiden (23. og 24. februar).