Dagens spiller: Magnus Rein Schønfeldt (BSK/NIF G18)


Vi har tatt en prat med Magnus Rein Schønfeldt, kapteinen fra BSK/NIF, som ligger på 10. plass i Sparserien etter 6 kamper. Forrige Sparrunde var 8. og 9. desember i fjor, og vi hørte med Magnus hvordan han føler det har gått så langt.
– Hittil i Spar har vi ikke prestert helt det vi ønsker. Men vi har hatt kamper der vi har vært blandt de beste. Så jeg synes at vi har prestert greit,selv om vi kunne ha plukket litt flere poeng. Vi har møtt flere av de lagene som slåss i toppen.

Hvor langt tror du at dere kommer i sparserien?
– Jeg tror vi kan forbedre oss, men tror vi allerede har tapt for mange poeng til å komme blant top 6. Men jeg tror vi kan ta flere poeng i løpet av de neste rundene.

Hva er din sterkeste side som håndballspiller?
– Min gode side som håndballspiller er vel at jeg har en god spilleforståelse og at jeg har god innsats når jeg står ute på banen. Jeg jobber hardt i både forsvar og i angrep. Jeg har blitt lært å spille i alle bakspillerposisjoene, så det kommer godt med. Jeg møter opp til trening, og jeg er seriøs når jeg er der.

Hva gjør du som kaptien for å hjelpe laget å prestere bedre?
– Jeg er kanskje ikke stort av en kaptein, men jeg prøver å få satt opp innsatsen i forsvaret og et bra fremoverspill. Jeg prøver å holde humøret i laget. Jeg ønsker at laget mitt skal gjøre det best mulig selv om vi har det gøy og koser oss.

Hva er dine mål som håndballspiller?
– Mine mål som håndballspiller er jo å bli så god som jeg kan bli. Jeg har et ønske om å spille i postenligaen, utlandet og landslaget hvis jeg blir god nok.

Vi takker for Intervjuet Magnus, og ønsker deg og BSK/NIF lykke til videre! Neste Sparrunde er 23. og 24. februar.