Dagens spiller: Simen Schønningsen fra Fjellhammer G16

Intervju med Simen Schønningsen
Jeg har intervjuet Simen Schønningsen om hvordan BRING har gått så langt, hva han syntes, hva han forventer for neste BRING runde og hvilke mål han har videre i livet.

-Hittil er vi ubeseiret med 12 av 12 poeng. Jeg syntes vi ikke har prestert vårt maksimale, vi har mer å lære, som duellspill. Når vi får 1 mot 1 duellene til å sitte bedre er det lettere å hindre mål. Framover er det å få til kollektivspillet vårt, det gjelder og ikke gå 1 og 1, men jobbe sammen og så fart i ballen. Vi har mange gode spillere som funker på ganske mange posisjoner, og med noen gode enkeltspillere i tillegg gjør det laget komplett.

I vår neste runde BRING runde er det viktig og ikke å gi fra seg noe gratis mot Charlottenlund, det kan de utnytte det bra. Det kan være lett å slippe seg ned og selv om vi har hatt denne egenskapen til å heve oss utover i kampen kan det bli en slite kamp. Jeg skal i hvert fall sørge for at de må jobbe for hver ball. Den andre kampen forventer jeg seier, om vi skal kjempe i toppen i BRING må vi vinne slike kamper med god margin.

Jeg spiller bare BRING for G16, jeg trener med A-laget for fult og har ambisjoner om å bli så god som mulig. Foreløpig spiller jeg også for G96 landslaget og gir alt jeg har for å ende opp på A-landslaget. Et annet mål jeg har er utlandet, det hadde vært drømmen å spille i Tyskland, det å kunne leve av håndballen hadde vært perfekt.

av Frederic Thorkildsen