Dagens spiller: Kristin Halvorsen fra Oppsal J16


Vi har tatt en liten prat med Oppsals Kristin Halvorsen. Hun begynte med håndball som 6 åring, og spiller i dag på jenter 16 laget til Oppsal, som ligger på 2. plass sin avdeling i Bringserien etter 9 kamper og 9 seiere.

Hvordan føler du det har gått hittil i Bringserien?
-Årets Bringserie har gått over all forventning. Vi har imponert både oss selv og andre i klubben.

Dere har vunnet ni av ni kamper, hva føler du er grunnen til at dere har vunnet alle kampene deres?
-Vi har hatt en god oppkjøring til sesongen. Vi har fått trent godt og sluppet unna alvorlige skader i spillerstallen. På trening og i kamp yter alle sitt beste for laget, og dette har ført til gode resultater.

Hvor langt tror du at dere kommer i Bringserien?
– Målet vårt er sluttspill, og der kan alt skje. Det er mange gode lag med i år så det blir tøft å vinne, men vi skal gi alt.

Hva føler du er din sterkeste side som håndballspiller?
-Jeg anser meg selv som en god toveisspiller, og kanskje med forsvarspillet som min sterkeste side.

Til tross for at Kristin er født i 1997 (15 år), så ble hun nylig tatt ut på u-landslagssamling (LK96) i Skien 12.-17. februar, hvor Norge skal møte Sverige to ganger.

Du har også blitt tatt ut på landslagssamling, hva tenker du om det?
-Jeg er selvfølgelig utrolig glad for å få muligheten på landslaget. Dette er en stor bonus og det har gitt meg motivasjon til å jobbe enda hardere for å nå mine mål. Jeg har vært så heldig å være i en god treningsgruppe med gode medspillere og trenere, og når jeg da blir tatt ut på samlinger viser det at dette har mye å si.

Hva er dine mål som håndballspiller?
-Mine mål er først og fremst skadefri. Jeg ønsker også å være i en god treningsgruppe med gode trenere og medspillere, for å få best mulig utvikling. Jeg har også et mål om å få spille på et høyt nivå. For hvem vil ikke bli best?

Har du noen forbilder inne håndball?
-Ja, jeg har noen forbilder, men jeg klarer ikke å velge ut en spesiell. Marit Malm Frafjord er mitt store forbilde som forsvarspiller, mens Heidi Løke er mitt forbilde som angrepsspiller. De er to utrolige gode spillere på hver sin måte.

Vi vil takke Kristin for at hun stilte opp til intervjuet, og vi ønsker henne lykke til på landslagssamling. Vi ønsker også Oppsal J16 lykke til videre i Bringserien!