Dagens spiller: Sondre W. Skjesol (Skogn G16)

Sondre Westrum Skjesol (nr. 10) scoret 6 mål for Skogn mot Ski.

Vi har tatt en prat med Sondre Westrum Skjesol, venstrekanten som spiller for Skogn G16. Søndag 20. januar møtte laget Ski og Fjellhammer i 3. runde i Bringserien G16 avdeling 2 og vi spurte Sondre om lagets innsats den runden:
– I første kamp mot Ski åpnet vi bra, men ble etterhvert hentet inn. Da ble vi sure og mistet konsentrasjonen og glemte arbeidsoppgavene våre. Kampen mot Fjellhammer var jevn hele veien og vi koste oss både i angrep og forsvar. 4 min før slutt lå vi under med 3 mål og vi tok timeout. Bestemte oss for å satse alt på uavgjort og la om forsvaret. Dette funket ikke og vi tapte tilslutt med 6 mål.

Lørdag 23. februar skal Skogn reise sørover igjen, for å spille neste runde i Jotunhallen. Hva håper dere å få ut av kampene mot Kolbotn og Sandefjord?
– Vi satser på å kjempe om minst 2 poeng. Det blir 2 veldig harde kamper, men vi har vist tidligere at vi er et lag som kan kjempe godt mot de beste.

Til daglig går Sondre på Verdal Videregående Skole, hvor han har toppidrett håndball på timeplanen. Vi hørte med vingspilleren om han hadde noen forbilder på eller utenfor håndballbanen
– Ja, har mange jeg ser opp til. Spesielt håndballspillere, men ser og så en del på baksetball, og har en spesiell favoritt der som heter Dwyane Wade. Som håndballspiller ser jeg spesielt opp til Mikkel Hansen og Håvard Tvedten. Grunnen til at jeg har de som forbilder er fordi jeg syntes at de har det lille ekstra som jeg mener en spiller bør ha.

Vi vil takke Sondre for intervjuet, og ønsker han og Skogn lykke til videre i Bringserien!
Her er Sondre i aksjon under en treningskamp. Ble det mål? :-)

Juniorhandball på Facebook og Twitter