Konnerudhallen søndag 20.01.13

Konnerud møtte Stindheim og Oppsal. De klarte seg bra mot Srindheim, men mot Oppsal raknet det. Vi tok en Prat med Konnerud – spiller William, og trener Sven.
William:
– I første kampen syntes jeg vi spile bra, alle var gira. I den i andre kampen hadde vi ikke sjans. Oppsal var gode fra start, men jeg syntes vi gjorde en bra innsatts i første omgang og andre omgang gikk det ikke like bra. Jeg tror vi burde fokusere på fotarbeid og individuelle ferdigheter, som finter og skudd.

Sven:
– Første kampen syntes jeg det gikk bra, godt forsvar og innsatts. I den andre kampen fikk vi en alvorlig lærepenge. Vi fikk vår første seier, så det hjelper på å få opp lysten og humøret. Vi må definitivt jobbe med spill mot offensivt forsvar, noe Oppsal var gode på. Der tok de oss. Vi skal også jobbe med mer fart i ballen, det går litt tregt innimellom. Utenom det var det ganske bra.

Av Frederic Thorkildsen