Oppsummering Runde 3 Bringserien

Denne helgen har vi vært i 7 haller og oppdatert LIVE fra 18 kamper fra J16 og G16. Vi har vært 6 stykker som har vært på Gjøvik, i Sarpsborg, på Konnerud og i Oslo omegn. Dette var første helgen vi kjørte for fullt, og vi vil framover lade opp til neste runde med bilder og intervjuer med spillere og trenere. Det har til tider vært noen problemer og utfordringer, men vi er veldig fornøyd med resultatet denne helgen. Vi vil takke alle arrangørene i de ulike hallene, som har møtt oss med et smil og vært behjelpelig når vi har trengt det. Vi vil også takke alle som har sendt inn meldinger med resultater underveis, og vi har gjort vårt yttereste for å få ut budskapet så fort som mulig. Tusen takk!

Vi tar veldig gjerne imot tilbakemeldinger, enten det er forslag til forbedringer, nye ideer, hvilke kamper vi skal dekke osv. Vi er mottakelige for alt! Send oss en mail: post@juniorhandball.no

Vi har også en Facebook side som vi benytter aktivt, så bli gjerne vår venn og hold deg oppdatert på hva som kommer på hjemmesiden og flere bilder: http://www.facebook.com/juniorhandball

Vi håper dere har hatt en fin helg alle sammen, med mye bra håndball og at dere følger med oss neste runde. Vi vil også dekke Sparserien framover, så følg med!


Helgens blinkskudd fra kampen mellom Kolbotn og Tindlund i Langhushallen.