Stian Goma Nilsen, Charlottenlun G16 trener

“Målsetningen i Bringserien 2012/13 er å kvalifisere oss til sluttspillet i April, altså en topp 8 plassering.”

“Til helga møter vi nok en gang god motstand. Vi står nå med 4 av 4 mulige og møter Sandefjord som også står med full pott etter to runder. Randesund har vist gode resultater og er det andre laget vi møter. Vi håper å fortsatt stå ubeseiret etter helgas runde.”

“Vi er et meget godt kollektivt lag, med viktige brikker i alle ledd.”

“Den største favoritten i år må være Oppsal. Med gode resultater over flere år på nationalt nivå samt et meget imponerende resultat i Norden Cup 2012 gjør de til klare favoritter.”

“Bring er en fin arena hvor gutta får kjenne på topp nationalt nivå. For de som ønsker å satse håndball er dette en fin arena. Skal man selv bli best må man også spille mot de beste. Det og både ha noe å strekke seg etter samt føle mestring på høyt nivå gir mersmak til videre satsning, å se at man får betalt for jobben som legges ned for å spise kirsebær med de store.”