Intervju med Simen Byklum, spiller for Randesund

Simen Byklum og gutta skal kjempe mot Sandefjord og Charlottenlund, den 19. Januar.
“Når vi spiller på vårt beste, kan vi hamle opp med de fleste. Full pott er mulig, og jeg ser for meg at kampen mot Sandefjord vil bli den tøffeste. Vi frykter ikke enkelt-spillere, men derimot et bra lagspill. Sandefjord er et lag som har et slikt bra samspill med gode spillere. Hvis vi setter forsvaret som det skal, er det letter å kapre poeng. Jeg frykter Sandefjord går av med seieren, men det er ingen selvfølge, og vi skal sørge for at den ikke kommer uten kamp.”

“Jeg ser også for meg tiden etter BRING, og mulig å fortsette i Randesund g18. Videre har jeg ambisjoner om å komme med i ØIF Arendal, og fortsette så langt det rekker. Utviklingen min som håndballspiller er det eneste som setter grenser på hvor langt jeg vil nå.”

Av Frederic Thorkildsen