Intervju med Runar trener Frank Wirum og spiller Sindre Aho

Sarpsborghallen får være stedet hvor oppgjøret med Runar, Sarpsborg og Siggerud skal avgjøres. Runar og Sarpsborg stiller begge med 2 poeng, mens Siggerud stiller med 4. Siggerud er også det eneste av disse 3 lagene som stiller med positiv målforskjell.

Frank:
Vi håper på 4 av 4 poeng, men de komme ikke av seg selv. Vi har den fordelen ved at vi skal dra nedover på fredagen og overnatte der, så vi slipper å ta den lange turen og stå opp så tidlig. Vi har et bra kollektivt lag med mange bra enkelt spillere som også spiller bra som lag.

Sindre:
Har scoret flest mål i avdeling 2, med sine 32 mål på de 4 første kampen. Han er også en del av Guttelanslaget LM96
Vi har tidligere vunnet over Sarpsborg og tapt over Siggerud, så vi er klare for revansj. Gutta vet hva de skal gjøre og vi er et lag med bra enkelt spillere, . Jeg har en god følelse når det gjelder denne helgen, og vi skal vise Sarpsborghallen at vi er klare for 4 poeng!