Intervju med Tommy Martinsen fra Sarpsborg


Vi har vært i kontakt med Tommy Martinsen, trener for Sarpsborg jenter 96 og hørt med han hva han tenker om årets BRING og neste BRING runde.
Sarpsborg skal møte Hinna, Sola og Åssiden i neste runde. Åssiden ligger på en 4. plass med 5 seiere og 1 tap, Sola ligger på 8. plass med 2 seiere, 2 uavgjort og 2 tap, Hinna ligger på en 15 plass med 1 seiere og 5 tap. Sarpsborg ligger på en 10. plass med 2 seiere og 4 tap.
Vi hadde en dårlig start med 3 tap i første runde, sier Tommy. Vi har en stor utfordring i at vi er spillere fra 3 forskjellige spillergrupper. Da kreves det mye av spillerne ettersom de ikke spiller sammen hele tiden. Vi tar ikke mye hensyn til hvem vi møter, for oss er det viktig å gjøre en så god kamp som mulig, vi trener ikke på noe spesielt etter hvem vi møter. Vi har 1-2 treninger i uken med «BRING gruppen» det er en trening hvor det kun er de som skal spille BRING er med. Vår spesialitet er at vi har store individuelle ferdigheter.
Jeg tror vi ser Tindlund, Gneist, Klæbø og Flint i toppen av bring i år