Intervju med Jonny fra Konnerud

Vi har snakket med Jonny, treneren til Konnerud for å høre med han om hva han tenkte angående neste bring runde. 19-20 Januar skal Konnerud møte Strindheim og Oppsal. Oppsal har så langt i BRING vunnet alle sine fire kamper, mens Strindheim står med 1 Uavgjort og 3 tap. Konnerud ligger på plassen under Strindheim med 4 tap før neste runde i BRING.
Jonny mener selv at Oppsal er Norges beste gutter-96 lag, og har ikke troen på at de tar poeng der, men sier at det realistiske er 2 poeng den helgen. De har ikke lagt om treningene, og pleier heller ikke å gjøre det når det gjelder enkeltmotstandere. Vi trener jo selvfølgelig litt på angrep mot offensivt forsvar siden vi kommer til å spille mot det til helgen. Vi gleder oss veldig til Oppsal kampen. Vår sterke side er at vi holder et høyt tempo. Noe som gjør oss gode er at vi har sterke enkelt spillere som skiller seg ut og tar ansvar, men vi har nok desverre ikke så stor bredde i stallen som andre lag. Jonny ser på Oppsal som den klart sterkeste motstanderen og favoritten i BRING.

Av Andreas Arntsberg