Intervju med trener for Oppsal Oddbjørn Halvorsen og spiller Frida Rønning

19-20 januar skal Oppsal ut i ilden og møte 3 motiverte lag som er ivrige etter og ta de ubeseirete Oppsal. Oppsal skal møte Runar, Ranheim og Levanger. Trener Oddbjørn Halvorsen sier at han 6 poeng er fult mulig, men at jentene hans har en utfordring når det gjelder å nullstille seg og å være psykisk klare mellom hver kamp. Spesielt kamp nr. 2 på lørdag kan det bli vanskelig å prestere optimalt. Både Oddbjørn Halvorsen og Frida Rønning er enig om dette: «vi har en stall hvor alle er ivrige på å prestere og gjøre alt de kan for at laget skal komme seg til topps, om en spiller dårlig gjør det ingen ting fordi Oppsal har 13 andre jenter som alle har potensialet og kan fylle plassen. Av lagene de møter er det Levanger som er den store utfordreren den uken og jentene er motiver og klare for å ta med seg alle 6 poengene hjem.

Av Frederic Thorkildsen