›› Intervju med Dusan

Først må vi gratulere Tjekkia med en fantastisk start på EM!!

Selv om denne siden skal fokusere på juniorhåndballen, tok vi en prat med Norges motstander i kveld, Tsjekkia.
Dusan Poloz er en i trenerteamet. Han er for mange et kjent fjes. Han har sittet på sidelinja i norsk topphåndball og har også vært trener for Follo og BSK/NIF herrer.

Dusan har ikke de helt store forhåpningene til seier i kveldens kamp. “Kanskje vi kan vinne en av hundre kamper mot Norge. Våre spiller er ikke på ferdighetsnivået til Norge, men vi fokuserer på innsats og laget. Vi har en flott gruppe som jobber godt i sammen. Tror kanskje de norske jentene ikke en gang kan uttale navnet på noen av våre spillere, mens de norske jentene er forbilder for våre” sier Doosan. Han legger også til: ” Dette er vårt første mesterskap. Vi er her for å lære, nyte øyeblikkene. Skulle Serbia vinne i kveld er vi videre fra gruppespillet. Det er nesten som å vinne EM -gull for oss :-)”

Doosan avslutter med: ” Norge må få igang flere spiller, det kan jo være til fordel for oss”